Fazer hoiatab Lääne-Eesti inimesi klaasikildudega musta leiva eest

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fazeri must leib.
Fazeri must leib. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Fazer Eesti palub olla tähelepanelik kõigil inimestel, kes ostsid Fazeri Musta leiba Läänemaal või Lääne-Eestis eelmise nädala esimesel poolel - leiva sees võivad olla klaasikillud.


«Meieni jõudis info Saaremaa perekonnast, kes avastas Kuressaarest ostetud Fazeri mustast leivast klaasikilde,» rääkis Fazer Eesti müügidirektor Kristjan Kongo.

«Algatasime kohe uurimise ning kuna eksisteerib võimalus, et klaasi võib olla sattunud ka samast taignast tehtud teiste leivapätside sisse, palume antud piirkonnas nimetatud päevadel leiva ostnud inimestel olla tähelepanelik ning vajadusel meiega ühendust võtta,» lisas ta.

Haapsalust pärit perekond, kes oli samuti klaasikildudega leiva ostnud, saatis selle ettevõttele. «Neist oli väga kena peale ehmatavat avastust leib alles hoida ning meile saata. Tänu sellele saame lõpuni välja selgitada, kuidas ja kelle süül antud leivapartii taignasse võis klaasi sattuda,» ütles Kongo.

Kongo sõnul puuduvad tehases ohtlikud klaasesemed ning valitsevad ranged ohutus- ja hügieeninõuded. Nende jaoks on tegu uskumatu looga, millesse toob selgust vaid uurimine.

Fazer Eesti teavitab uurimise tulemustest täna. Praeguseks on selge, et ettevõtte teised tooted ning hetkel poodides müügil olevad Fazeri Musta leiva partiid kahjustada saanud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles