Sampo Pank lõpetab korduvkasutusega koodikaartide kasutamise

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sampo Panga esindus Tallinnas.
Sampo Panga esindus Tallinnas. Foto: Raigo Pajula

Sampo Pank lõpetab alates 1. juulist korduvkasutusega koodikaartide kasutamise. Peale nimetatud kuupäeva ei saa nende koodikaartidega siseneda ei telefonipanka ega internetipanka ning teha ülekandeid.


Sampo Pank teatas, et kuna korduvkasutusega koodikaart on ajalooliselt üks esimesi vahendeid enda tuvastamiseks elektroonsetes kanalites, siis seetõttu ka üks kõige suurema riskitasemega oma turvalisuse osas.

«Tänasel päeval ei näe me vajadust enam korduvkasutusega koodikaartide kasutamiseks, kuna ajad on läinud edasi ja on tekkinud uued võimalused enda tuvastamiseks internetipangas. Paljud kliendid kasutavad oma igapäevastes toimingutes teisi vahendeid nagu ID-kaart, mobiil-ID või PIN-kalkulaator,» selgitas Sampo Panga elektrooniliste kanalite valdkonnajuht Kerly Tosvel.

«Kõikidel klientidel on võimalik kasutada ka ühekordsete koodidega koodikaarte, mida väljastame klientidele tasuta ja mis lubavad kliendil määrata endale ise vajalikud päevalimiidid," lisas ta.

Ühekordsete koodidega koodikaardid on klientidele tasuta, PIN-kalkulaator maksab 100 krooni. Augusti alguseni saavad Sampo Panga kliendid osta ID-kaardi lugeja soodushinnaga 50 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles