Spordipood üritab langusest pääseda Ott Leplandi abiga

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Leplandi plaadi esitluskontsert
Ott Leplandi plaadi esitluskontsert Foto: Jelena Rudi

Superstaar Ott Leplandil oli täna kell 16.00 fotosessioon ühes Tallinna kõige turvatumas tsoonis.


NATO tippkohtumise ajaks politseinike ja traataedadega dekoreeritud kesklinnas Nordea pangahoone trepil poseeris superstaar Ott säravvalges spordipluusis. Tehti reklaamfotosid spordikaupade ketile Sportland.

Aastaid kahjumit tootnud Sportland on viimase aasta jooksul oma tegevust tõsiselt piiranud. Alles hiljuti oma 2008. aasta majandusaruande esitanud Sportland International Group jäi tunamullu 204,5 miljoni krooniga kahjumisse. 2007. aastal oli Sportlandi kahjum 28 miljonit krooni. Ilmselt loodavad turundusinimesed, et värskelt albumi üllitanud superstaar toob noored kauplustesse tagasi.

«Mul pole spordikaupade reklaamimise vastu midagi,» ütles Ott ise. Ta tunnistas, et on kaupu, mida ta mingil tingimusel ei reklaamiks, kuid ei soostunud nimetama, mis tooted need on.

Fotosessiooni lõppedes uuris Ott: «Kas keegi autoga ka on? Mul oleks vaja Viru keskuse juurde saada?» Pangahoone juurest Viruni on linnulennult paarsada meetrit, kuid tänu NATO-piirangutele peab jalamees kohale jõudmiseks üle poolekilomeetrise ringi tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles