Helsingi-Peterburi liinil hakkas kurseerima reisilaev

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Queen of Scandinavia, mis Helsingi-Peterburi liinil kurseerib MS Princess Maria nime all.
Queen of Scandinavia, mis Helsingi-Peterburi liinil kurseerib MS Princess Maria nime all. Foto: Wikimedia

Laevafirma St. Peter Line alustas 72-tunniste viisavabade reisidega Helsingi ja Peterburi vahel.


Laev M/S Princess Maria lahkub Helsingist ja Peterburist kolm korda nädalas. Ärasõit on õhtul ja sihtkohta jõuab laev järgmisel hommikul, vahendas YLE.

Laeval on 600 kajutit, kuhu mahub 1600 reisijat.
Princess Maria lahkus Peterburist eile õhtul ja jõudis Helsingisse täna hommikul 9.30 paiku. Laevafirma teatel oli Peterburi-Helsingi sõidule kõik piletid välja müüdud. Esimesele Helsingi-Peterburi sõidule müüdi 400 piletit.

St. Peter Line loodab, et kolmepäevane viisavaba laevareis muutub konkurendiks Rootsi- ja Tallinna-liinidele. Huvi liini vastu suurenes ka vulkaanituha tõttu katkenud lennuliikluse tõttu.

Viisavabaks laevareisiks läheb vaja passi, täidetud maaletulekukaarti (migratsioonikaarti), 15 eurot bussireisiks ja hotellitoa broneeringut.

St. Peter Line kinnitas, et firmal on Vene ametivõimudega kokkulepe, mille järgi puudutab viisavaba reis mitte üksnes Soome, vaid ka teiste riikide kodanikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles