Edelaraudtee rongipiletid on 1. mail poole odavamad

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu-Jõgeva reisirong.
Tartu-Jõgeva reisirong. Foto: Margus Ansu

Edelaraudtee rongid sõidutavad inimesi «Teeme ära! 2010» talgupäeval poole hinnaga.


«Häid algatusi tuleb toetada ning talgute mõte ongi see, et osalemine sõltuks võimalikult vähe igaühe rahakoti paksusest. Rongid katavad pea kõiki olulisemaid linnadevahelisi ühendusi ja loodame, et nad talgupäeval kitsaks ei jää. Raudteepeatuste lähiümbruses on tänaseks registreeritud mitukümmend talgupaika,» selgitas Edelaraudtee reisijateveo juht Margus Kehva. «Ka raudteerahvas ise kavatseb talgutest aktiivselt osa võtta,» lisas ta.



Sõidusoodustus arvutatakse pileti täishinna osalt, mis ületab 10 krooni. Kuni kümnekroonise täishinnaga piletitele ning sõidule kiirrongide I klassis talgupäeva soodustus ei kehti, muudes rongides kehtib talgupäeva soodustus kõigile soovijaile.



Edelaraudtee AS veab reisijaid diiselrongidega Tallinn-Türi-Viljandi, Tallinn-Pärnu, Tallinn-Narva, Tallinn-Tartu, Tartu-Orava ning Tartu-Valga liinil.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles