Kuressaare mööblitehas otsib müramurele lahendust

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kuressaares Kohtu tänaval asuva Kalla Mööbli tehase ventilaatoriurin pahandas taas üht Pika tänava äärset elanikku, kes Kuressaare linnavalitsusele seepeale kaebuse esitas ja palus olukorrale lahendus leida.



Kuressaare linnaarst Juri Zabellevitš käiski sel esmaspäeval taas sealsete elumajade juures mürataset mõõtmas, kuid tema sõnul jääb müra elamute juures tunduvalt alla kehtestatud piirnormi ning isegi sõiduauto tekitatava müra tase on kõrgem, kirjutab Oma Saar.

Siiski pöördus linnavalitsus järjekordse kaebuse pärast taas Kalla Mööbli poole ja sai neilt lahendust pakkuva ettepaneku.

«Tegevdirektor Pajussaar lubas, et lähemal ajal toob ta linnavalitsusse detailplaneeringu muutmise ettepaneku ja ehitab ümber mööblitehase müüri, mis takistab igast küljest müra levikut,» rääkis Zabellevitš.

Kalla Mööbli tegevdirektor Robert Pajussaar ütles Oma Saarele, et tegelikult on küsimus praegu selles, et mööblifirmal on plaanis oma tootmist pisut laiendada ja selle raames oleks mõistlik ehitada ka müür, mis kataks ühtlasi ära ventilatsioonisüsteemi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles