Lugeja küsib: miks lennusadam piletihindu tõstis?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennusadam
Lennusadam Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

«Minu laps läks koos vanaemaga lennusadamasse meremuuseumi, kus nad sageli käivad, ning üllatusena selgus, et muuseum on nüüd hindu tõstnud. Pensionäridele mingit hinnaalandust ei tehta, samas kõigis teistes muuseumides on eakate pilet odavam. Miks muuseum juba hindu tõstis ja miks eakatele soodustusi ei tehta?» soovib lugeja teada.

Vastab Eesti meremuuseumi turundusjuht Mai Vahtrik.

Mul on heameel jagada, et Meremuuseum pakub seenioridele juba teist hooaega järjest nii Paksus Margareetas kui ka Lennusadamas kolmapäeviti soodushinnaga muuseumikülastust ja ka ekskursiooni (kokku pilet Lennusadamas 5€ ja Paksus Margareetas 3€).

Piletihindade struktuuri muutis muuseum 1.oktoobrist. Muutust ei saa käsitleda tõusuna, kuna nüüd pakume tasuta sissepääsu palju rohkematele: kuni 9-aastastele lastele (eelnevalt kuni 5-aastastele), samuti kõikidele erivajadusega lastele.

Samuti oleme tänavu külastajatele avatud pikemalt kui varem ning ka enamikel riigipühadel erinevalt muudest muuseumitest. Loodan, et saame muuseumina pakkuda külastajatele parimat võimalikku teenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles