Selver avab novembris kolm uut poodi

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Selver
Viljandi Selver Foto: Elmo Riig / Sakala

Novembris avab Selver kolm uut kauplust – Viljandis, Peetri alevikus ja Balti jaama reisikeskuses.

Viljandi teine Selver avatakse 1. novembril koos ümberehitatud Centrumi keskusega. Tartu maantee äärde jääv Peetri Selver avatakse 14. novembril ning Balti jaama Selver 28. novembril.

«Kolme uue kaupluse valmimine võib jätta mulje kiirest laienemislainest, mis tegelikult meie eesmärgiks ei ole,» selgitas Selveri keti juht Andres Heinver. «Tänavuseks Selveri uute kaupluste skooriks jääb viis ning järgmisel aastal plaanime avada vaid ühe või kaks uut poodi,» lisas ta. «Turg on juba küllastumas ning uusi kauplusi tasub avada vaid väga heades asukohtades.»

Viljandi südalinnas avatavas Centrumi Selveris on 1550 ruutmeetrit üldpinda, millest 1000 ruutmeetrit võtab enda alla müügisaal.

Tallinn-Tartu maantee äärde kerkinud Peetri Selver saab olema üks suuremaid Selveri keti kauplusi – poes on üldpinda ligi 6000 ruutmeetrit, müügisaal võtab enda alla üle 3000 ruutmeetri. 

Balti jaama Selver on tänavu avatavatest kauplustest kõige väiksem – üldpinda ligi 900 ruutmeetrit, millest müügisaal võtab endale pisut üle 600 ruutmeetri.

Nii Peetri kui Balti jaama Selveritesse tuleb ka SelveEkspressi iseteenindus. Kolmes kaupluses luuakse kokku 137 uut töökohta.

Järgmisel aastal plaanib Selver avada teise kaupluse Narvas koos Astri keskuse laiendusega, ülejärgmise aasta plaanidesse kuulub Viimsi Selver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles