Vautšeriportaal müüs võltskaupa

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: AFP / Scanpix

Vautšeriportaal Crazy Deal andis klientidele eksitavat infot Gillette’i raseerimisterade kohta, justkui oleks tegemist originaaltootega. Crazy Deal tunnistab oma viga ja lubab ostusumma klientidele tagastada.

«Crazy Deal müüs hiljuti Gillette’i raseerimisterade voucher'eid. Kuna hinnad olid väga soodsad, küsisin eelnevalt Crazy Deal'i klienditoelt, kas tegu on ikka originaalteradega, kuna Hiinas tehakse ju kõike järgi,» rääkis Tarbija24 poole pöördunud Even. «Vastati, et tarnija kinnitusel on tegemist originaalidega. Mõni päev hiljem ostsin hulgim neid voucher'eid ja jäin kaupa ootama. Mitu korda lükati saatmist aga edasi. Nüüdseks sain osa terasid kätte ja tuleb välja, et tegu on ikkagi võltsinguga.»

Even avastas, et e-mailile saadetud voucher'itele on vahepeal lisatud järgmine lause: «Tähelepanu! Tegemist ei ole originaaltoodetega, kuid Mach 3 žiletiterad sobivad ideaalselt kõikide Mach 3 pardlite ja Fusion žiletiterad kõikide Fusion pardlitega.»

«Nii et Crazy Deal müüb meil nüüd siis silmi pilgutamata võltsinguid ja kui selle kohta küsida, siis valetab, et tegu on originaalidega. Täishinnad näidatakse ka muidugi sellisena, nagu nad poes on…» ütles Even nördinult.

«Tunnistame, et kampaaniat alustades sattus kampaania tutvustusse eksitav informatsioon, justkui tegemist oleks kõigile tuntud bränditoodete lisatarvikutega. Kampaania esimestel päevadel selgus, et tegemist on siiski antud bränditoodetele sobilike lisatarvikute ehk teradega ning muutsime kohe vastavalt ka kampaania teksti, kus märkisime ära, et tegemist ei ole originaaltootega. Eksitav informatsioon põhines müüja edastatud andmetel,» vastas Tarbija24-le Crazy Deal, jättes täpsustamata vastaja nime.

Vautšeriportaal lisas, et kampaania lehel on eraldi välja toodud garantii, milles garanteerivad, et juhul kui toode või teenus ei vasta pakkumises kirjeldatule, on kliendil võimalus toode tagastada ning Crazy Deal tagastab makstud summa kliendile. «Kõigil soovijatel on võimalus nimetatud toode tagastada ning Crazy Deal tagastab klientidele ostusumma täies ulatuses.»

Crazy Deal lubas, et eksitavat informatsiooni edastavate partneritega nad enam edaspidi koostööd ei tee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles