Jõulumekiga õuna-tomatiketšup

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulumekiga õuna-tomatiketšup verivorstil
Jõulumekiga õuna-tomatiketšup verivorstil Foto: Erlis Schönberg

Rannarootsi maitsemeelelahutaja ning Arigato kohviku ja catering’i peakokk Erlis Schönberg soovitab jõuluajal teha ise laste lemmiklisandit, õuna-tomatiketšupit.

Jõulumekiga õuna-tomatiketšup

Veidikese jõul hõngulisem tomati-õunaketšup valmib kiiresti. Koori õunad ja tomatid võrdses koguses. Eemalda südamikud ja haki suuremateks kuubikuteks. Pane poti põhja veidike vett ja kuumuta õuna-tomatikuubikud läbi. Lisa suhkur, näpuotsaga kaneeli, soola ja pipart.  Hauta segu tasasel tulel pehmeks ning sega aeg-ajalt. Purusta pehmenenud segu ühtlaseks. Ja maitsesta veel, kui vajalikuks pead.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles