Galerii: Kalevi tänavused jõulumaiustused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev tutvustas oma tänavusi jõulumaiustusi, mis jagunevad nelja sarja.

Kalevi tegevjuht Kaido Kaare selgitas, et kui muidu on jõulutooted jagunenud täiskasvanutele ja lastele mõeldud sarjadesse, siis sellel aastal on sihtrühmade osas mindud täpsemaks. Tooted jagunevad nelja sarja – eksklusiivne sari, traditsiooniline sari, noortele ja lastele mõeldud «Mina usun jõuluvana» sari ning lastesari.

«Esimene jõulutellimus tuli augustis - üks ettevõte tellis laste jõulupeoks pakid ära,» rääkis Kaare. Kõige populaarsemad on 300grammised kommipakid. Need lähevad igal aastal kõige paremini kaubaks. «Suurus on õige, kommivalik hea ja hind sobiv,» põhjendas Kaare.

Praegu on pakid ära tellinud umbes 1000 klienti. Jõulupakkide tellijaid on igal aastal umbes 2000.

Sussišokolaade valmistatakse tänavu umbes miljon.

Sel aastal on üllatavalt populaarne olnud ka traditsiooniliste jõulupiltidega kaunistatud assortiikarbid, mis müüvad hästi Venemaal ja Lätis. «Punane värv sobib välisturgudele väga hästi,» rääkis Kaare.

Eksklusiivsarja käsitöökommid on tänavu klassikalises plekk-karbis. Samuti on uudne pakendis olev kommivaagen, mida saab otse lauale panna.

«Jõulunööbid katsime tänavu valge piparmündimaitselise puruga, mis sümboliseerib lumist katet, mida me jõuludelt ootame,» rääkis Kaare.

Uutest maitsetest on turul piparkoogi-jõhvika piimašokolaad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles