Tele2 nõudis naiselt tühistatud 350-eurost leppetrahvi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tele2 nõudis naiselt 350-eurose leppetrahvi tasumist, kuigi oli kinnitanud, et see on eksitus.

Kui Katrini lapsed veel täisealised polnud, maksis ta ka nende tähtajaliste telefonilepingute arved, kui aga nende tähtaeg jõudis kätte, otsustasid täisealiseks saanud lapsed enda nimele uued mobiililepingud sõlmida, kirjutab Õhtuleht.

Oktoobri alguses juhuslikult telefoniarvet kontrollinud naine aga avastas üllatusega, et 60 euro asemel nõuab Tele2 temalt 416 eurot, millest 350 on leppetrahv.

Kuigi Tele2 kinnitas naisele, et 350 eurot on ekslikult lisatud ning seda tasuda ei tule, võeti see summa naise kontolt ikkagi ära. Pärast protesti kandis ettevõtte summa oktoobri keskel tagasi, aga ka naise novembrikuine arve oli tavapäratult suur – 242,64 eurot.

Tele2 pressiesindaja Hans Saarvelt tunnistab, et nende töötajad eksisid telefonilepingute ümbervormistamisel ja ebamugavuste korvamiseks tõstis firma lubatud kompensatsioonisummat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles