Netiapteegist tellitud rohi jõudis kohale järgmise päeva lõunaks

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas sooritamas esimest ostu Apotheka e-apteegis.
Taavi Rõivas sooritamas esimest ostu Apotheka e-apteegis. Foto: Peeter Langovits

Sotsiaalminister Taavi Rõivas tegi eile kella 9 paiku Eesti esimeses internetiapteegis esimese tellimuse, mis jõudis kohale täna lõunal.

«Mulle tuli sõnum, et on üle antud, küllap see vastab ka tõele,» ütles Tallinnas elav sotsiaalminister Taavi Rõivas, kes ei ole ise veel koju jõudnud. Sõnum laekus kella ühe paiku päeval. Rõivas tellis lapsele palavikualandajat.

«Täpselt nii nagu lubati - järgmise tööpäeva jooksul ravim ka jõudis,» oli Rõivas rahul.

Kui ta eile ütles teleuudistes, et tõenäoliselt temast e-apteegi püsiklienti ei saa, siis nüüd on tal tunne, et ehk isegi saab. «Vaatamata sellele, et ma elan apteegist kilomeetri kaugusel, saan internetiapteegist osta koju valmis neid ravimeid, millega ei ole väga kiire,» arvas Rõivas lisades, et internetis on tihti aega ravimitega ka rohkem tutvuda ning leiab väga palju informatsiooni.

Apotheka kaubamärki kandev Mustamäe apteek sai ravimiametilt ravimite kaugmüügiõigust kinnitava loa esimesena Eestis. Internetiapteegist saab osta nii käsimüügi- kui retseptiravimeid, aga ka veterinaarias kasutatavaid käsimüügiravimeid ning suures valikus ilu- ja tervisetooteid. Retseptiravimite ostmisel on eeltingimuseks, et välja on kirjutatud digiretsept.

Ehkki seaduse järgi tuleb tellimused kohale toimetada maksimaalselt kolme tööpäeva jooksul, saavad inimesed Apotheka kinnitusel enne kella 15 tehtud ostud reeglina kätte juba järgmisel päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles