Pärnu metsamees sai Bingo Lotoga peavõidu

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pilet.
Bingo Loto pilet. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Pärnus metsamehena leiba teeniv nooremapoolne mees võitis 23. oktoobril 326 821 euro suuruse Bingo Loto jackpot'i.

Kui oled parasjagu välismaal tööl ja saad teada, et oled võitnud Bingo Loto peavõidu, võib minna tervelt kolm nädalat enne, kui saad oma võitu vormistama tulla, kirjutab lotofirma oma teates.

Nii juhtus Pärnust pärit mehega, kes võitis 23. oktoobri telesaates «Suur lotokolmapäev» 326 821 eurot, ja kes saabus koos töökaaslasest sõbraga võitu vormistama otse laevalt. Sõber või turvamees, nagu too end naljatlemisi nimetas, ongi peale mehe elukaaslase ainus, kes on suurvõidust teadlik.

Üürikorteri asemel päris oma kodu soetamist on võitja koos elukaaslasega plaaninud juba mõnda aega, kuid sissemaksust oli veel raha puudu. Esimene Eesti Lotolt saabunud SMS-teavitus täismängu võidu kohta andis põhjust rõõmustada, et nüüd on sissemaksuks vajalik summa koos. Kui aga teine sõnum hetk hiljem teavitas, et koos täismänguga on võidetud ka jackpot, tundus see algul küll uskumatuna.

Lisaks oma kodu ostule plaanib lotovõitja minna reisile ja investeerida kinnisvarasse. Et metsatöö meeldib ja teenistus hea, siis lotovõitja oma ametit maha panna ei plaani. Mees loodab ainult, et ta ise nüüd laisaks ei muutu ja töö kvaliteedil langeda ei lase.

Viimati loositi Bingo Loto jackpot välja 14. augustil, toona võitis 281 015 eurot ehitustööd tegev Läänemaa mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles