Mis vahe on broilerifileel ja sisefileel?

Broilerifileed võib nimetada ka broileri välisfileeks.

FOTO: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kui Rannamõisa pakub jahutatud broilerifileed, siis Tallegg müüb peale selle ka jahutatud broileri sisefileed.

«Broileri lihakehal on kaks rinnafileed ja kummagi filee all on umbes 50-grammine lihariba ehk kergesti eraldatav sisefilee,» selgitas Õhtulehele Rannamõisa kaubamärgi tootejuht David Pärnamets.

 Broilerifilee kaalub 150–200 grammi, sõltuvalt linnu suurusest. Sisefilee on samasugune ilus valge liha kui filee, aga n-ö pärisfileest on see odavam.

«Broilerifileed võib nimetada ka broileri välisfileeks,» lisab Talleggi kommunikatsioonijuht Liis Põld.

Toimetus ootab lugejate küsimusi
Saada

Populaarne

Tagasi üles