Netiapteegist tellitud rohi jõudis Mustamäe elanikuni nelja päevaga

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Esmaspäeva hommikul Apotheka netiapteegist tellitud rohud jõudsid Mustamäe elanikuni alles täna hommikul. Netiapteegi esindaja Kadri Tammepuu sõnul jäi osa pakke hiljaks IT-tehnilise probleemi tõttu, mis on nüüdseks lahendatud.

Tarbija24-le teadaolevalt said mitmed inimesed netiapteegist esmaspäeval enne kella 15 tellitud rohud kätte alles täna või ei ole neid veel kätte saanudki. Näiteks ootab oma ravimeid veel Kadrina elanik Jüri.

Ille tellis ravimid Mustamäele esmaspäeva hommikul kell kümme ja suur oli tema üllatus, kui ta sai rohud kätte alles täna hommikul kell kümme.

Eesti esimene Apotheka netiapteek on Mustamäe Apteegi kaugmüügi keskkond. Kui apteek esmaspäeval, 11. novembril oma virtuaaluksed avas, lubas Apotheka Mustamäe apteegi esindaja Kadri Tammepuu, et inimesed saavad enne kella 15 tehtud ostud reeglina kätte juba järgmisel päeval.

«Kuna internetiapteegi avapäevade ülisuur huvi ja testostjate hulk ületas kõik ootused, siis tekkis tõepoolest ühe IT-tehnilise nüansi tõttu, mis on nüüdseks kenasti lahenduse saanud, viivitus osade tellimuste täitmisel,» tunnistas Tammepuu. «Oleme nende inimestega, kes pole seetõttu veel oma tellimust kätte saanud, ühendust võtnud.»

Tammepuu lisas, et klientidele saadetakse vabandav kiri ning nad saavad oma tellimuse kätte laupäeval. «Siiani oleme kogenud klientide väga mõistvat suhtumist – uute teenuste ellurakendamisel tuleb ikka viperusi ette,» nentis Tammepuu.

Seaduse järgi tuleb ostud kohale toimetada hiljemalt kolme tööpäeva jooksul. Ravimiameti peadirektori asetäitja Katrin Kiisk sõnas aga, et ei ole alust arvata, et antud olukord oleks kuidagi pahatahtlik. «Me kahtlemata suhtleme apteegiga sel teemal veel,» nentis Kiisk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles