Saarlane kutsub üles võimatule annetamisele

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Saarlase foorumis kodutuid lapsi aitama kutsunud mehe kontole ei ole võimalik ülekannet teha, kuna ülekande tegemiseks on vaja teada tema nime, kirjutab Saarte Hääl.


«Aitame üheskoos Eestis ilma koduta jäänud lapsi, kes vajavad meie abi. Saadame neile süüa, riideid ja kes soovib, võib aidata ka rahaliselt. Swedbank arvelduskonto nr. on 221024209022 ja selgituseks palume kirjutada abistame lapsi,» kirjutas kasutaja mees16 Saarlane.ee foorumis.

Swedbanki kommunikatsioonispetsialisti Laura Käeseli sõnul on võimalik, et tegu on heasoovliku algatusega ning sooviga tõesti aidata puudust kannatavaid lapsi ja peresid, kuid kindlasti ei ole võimalik teha ülekannet kellegi kontole, kui puudub saaja ees- ja perekonnanimi või ettevõtte nimi.

Käeseli vahendusel soovitab Swedbank annetused suunata mittetulundusühingutele, kes on kindlasti oma ala professionaalid ja kellel on ülevaade oma valdkonnas toimuvast, kes omavad vajalikke teadmisi ja kontaktvõrgustikku, kellel on usaldusväärsed juhid ja raamatupidamine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles