Tuntud söögikoht suleb töötajate puudusel uksed

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Söögikohtade omanikud on uute töötajate leidmisega hädas.
Söögikohtade omanikud on uute töötajate leidmisega hädas. Foto: SCANPIX

Raplas vähem kui aasta tegutsenud ja tervislikku toitu pakkuv söögikoht Roheline Ait, mida teatakse ka mujal, lõpetab uuest aastast tegevuse, kuna ei suuda leida teenindajaid.

«Alles hiljutistel valimistel hakkas silma taas kord täiesti läbimõtlemata ja süvenemata järjekordne valimislubadus. Kaunis kandidaat lubas Raplasse võidu korral juurde uusi töökohti,» kirjutavad söögikoha omanikud Pekka-Paavo ja Kersti Kesküla ettevõtte Facebooki lehel. Pere kinnitusel on neil söögikohas praegu pakkuda 8 vaba töökohta. «Töökohad on olemas – keda aga pole, on töötajaid! Ning nii kummaline, kui see ka tundub – pole me selles olukorras üksi!» tõdeb pere.

Praegu on söögikoht omanike sõnul olukorras, kus neil jagub küll rahulolevaid kliente, kuid on tõsine puudus nii kokkadest kui ka teenindajatest.

«Ausalt öeldes oleme ikka ja jälle lootnud, et ehk midagi muutub. Et ehk kohe-kohe leiavad meid inimesed, kelle maailmavaade ja soov midagi muuta ühtib meie soovide ja maailmavaatega - kahjuks peame tunnistama selles osas oma läbikukkumist,» kirjutavad omanikud. Seetõttu on pere otsustanud uuel aastal söögikoha sulgeda.

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles