Neljapäeva õhtul istusid reisijad tund aega külmas rongis Raplas

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu sõidavad Raplasse veel vanemad diiselrongid.
Praegu sõidavad Raplasse veel vanemad diiselrongid. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Neljapäeva, 28. novembri õhtul seisis Rapla jaamas tund aega rong, mis oli reisi alustanud Pärnust ning pidi edasi sõitma Tallinna poole.

Annemari Oherd Edelaraudteest ütles Raplamaa Sõnumitele, et rongil tekkis reisi jooksul rike ning esialgu õnnestus meeskonnal see rike kõrvaldada ja rong jätkas hilinemisega reisi. «Raplas tekkis aga rike uuesti. Rongi meeskond püüdis riket taas kõrvaldada, kuid see enam ei õnnestunud,» rääkis Oherd.

Edelaraudtee püüdis leida ka võimalust, et teenindada reisi edasi bussidega, kuid Oherdi sõnul selgus, et bussiettevõtetel polnud võimalik tellimust täita. «Seega pakuti reisijatele võimalust sihtkohta jõuda järgmise samasuunalise rongiga. Kinnitame, et reisijatele ohtu ei olnud, mistõttu polnud vajadust ka reisijaid rongist välja suunata,» ütles Oherd.

Reisijad pöördusid Raplamaa Sõnumite poole ning kurtsid, et seisaku ajal jahtus rong maha ning vagunites oli külm. Jaamahoone oli hilise kellaaja tõttu suletud. «Edelaraudtee palub veelkord vabandust kõigilt reisijatelt, kes selles rongis viibisid,» ütles Oherd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles