Üleskutse: saada mobiilipilt jõuluootusest ja võida hübriidkaamera

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe jõuluteemaline erileht ootab lugejate mobiiltelefoniga tehtud pilte jõuluootusest. Saada oma pilt aadressile joulud@postimees.ee ning võida Sony NEX-5T vahetatava objektiiviga hübriidkaamera, mille paneb välja Sony Center.

Parima pildi valib välja väärikas žürii, kuhu kuuluvad Postimehe ja  Sony Centeri esindaja.

Viimane päev piltide saatmiseks on 15. detsember, võitja kuulutame välja 23. detsembril. Auhind toimetatakse võitjani kulleriga (ELS).

Sony NEX-5T on kompaktne vahetatava objektiiviga hübriidkaamera, millel on suur peegelkaamera mõõtu sensor. Kiire sarivõte kuni 10 kaadrit sekundis ja uus kiire teravustamine kindlustavad, et püüad pildile ka kõige kiiremini liikuvad asjad. Wifi ja ühe puutega lähiväljaside NFC lubab kaamera ühendada nutitelefoni, tahvelarvuti või muu NFC-ga varustatud seadmega ning mugavalt jagada pilte netis või vaadata juhtmevabalt telerist ja arvutist. 180 kraadi kallutatav puutetundlik ekraan. Komplektis 16-50 normaalsuum objektiiv.

Kaamera hind on 699.- 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles