Eesti Post: jõulupakkide teelepanekuga ei tohiks enam viivitada

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postipakk.
Postipakk. Foto: Andres Teiss

Eesti Posti juhatuse liige Ansi Arumeel ütles, et juba täna saadetakse Eestist välisriikidesse üle 1500 paki päevas, detsembri lõpu poole, läheb Eestist teele üle 3000 paki päevas.

See tähendab, et praegu on viimane aeg e-poodidest kingituste tellimiseks, et need jõuludeks kohale jõuaksid. Ka rahvusvaheliste pakkide saatmisega ei tohiks enam viivitada.

Välisriikidest Eestisse saadetakse detsembris päevas keskmiselt üle 10 000 paki, mida on pea poole rohkem võrreldes aasta keskmiste mahtudega. Eestis sees liigub detsembris pakke keskmiselt päevas 12 000.

Arumeel avaldas lootust, et alanud advendiaeg paneb inimesed juba ka jõuluvana kotile mõtlema ning välismaalt saabuvad jõulupakid hiljemalt järgmisel nädalal ära tellitakse.

Ta lisas, et Eesti Post teeb omalt poolt küll kõik, et pakid vastavalt teenusetingimustele ka jõuluajal sama kiiresti kohale toimetada, kuid rahvusvaheliste saatmiste puhul tuleb arvestada teiste riikide kohaletoimetamise kiirusega, mida Eesti Post mõjutada ei saa.

Eestlased armastavad posti teel tellida riideid, jalanõusid, kosmeetikat, kodukaupu ja raamatuid. Eelmise aasta detsembris saadeti kokku üle 600 000 paki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles