Mida mehele jõuludeks kinkida ehk parimad ja halvimad kingiideed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui suhe on värske, võib jõulukinkide soetamine tõelist peavalu valmistada. Mida kinkida mehele, kellega oled vaid paar kuud või lausa paar nädalat koos olnud?

Kui õpid alles teist inimest tundma, siis võib olla keeruline talle midagi jõulukingiks leida. Selleks, et naistel oleks enne jõule veidike lihtsam kingimaailmas orienteeruda, viidi läbi küsitlus, milles osales 600 meest, kirjutab YourTango.

Mida ei tasuks mehele jõuludeks osta?

Ehted: teemandid võivad ju olla naiste parimad sõbrad, ent enamik mehi (85 protsenti) ei taha jõuludeks ehteid saada.

Muusika: kuna muusika on tänapäeval digitaalselt kättesaadav, siis pole muusika kinkimine enam see, mis aastaid tagasi. Paljud inimesed on harjunud ise muusikat allalaadima, seega pole üllatav, et 63 protsenti meestest sõnas, et nad ei tahaks mõnda plaati või kogumikku jõuludeks.

Spordivahendid: pole oluline, kui «mehise» mulje spordivahendid jätavad, ei ole 61 protsenti meestest huvitatud sellest, et neid jõuludeks saada. Kui su mees just ei tegele konkreetse spordialaga ega vaja hädasti mõnda sporditarvet, siis pole see parim kingivalik.

Majapidamisvahendid: 57 protsenti meestest ei taha jõuludeks saada majapidamisvahendeid või köögitarvikuid. Kuigi sinu silmis võib uus grill või paberihunt olla väga kasulikud seadmed, ei oota mees sinult sellist kingitust.

Filmid: 56 protsenti meestest ütles, et nad ei tahaks jõuludeks mõnda DVD-d saada. Pealegi võib olla DVD valimine raske, sest sa ei pruugi teada, millised filmid on mehel juba olemas.

Isetehtud kingitused: kuigi isetehtud kingitusi peetakse reeglina armsaks ja läbimõelduks, võib meeste puhul nendega ämbrisse astuda. Veidi enam kui pooled meestest (54 protsenti) ütlesid, et ei tahaks jõuludeks saada midagi, mille naine on ise teinud. Võrdluseks võib öelda, et 68 protsenti naistest oleks isetehtud kingituse üle õnnelikud.

Mida siis mehele tasuks osta?

Elektroonika: 81 protsenti meesteks tahaks jõuludeks saada elektroonilisi vidinaid. Kuna valik on poodides lai, siis leiab naine tõenäoliselt midagi, mis tema mehele sobiks. Kuigi elektroonikaosakonnas pole kõigile taskukohased hinnad, teeks selline kink mehe õnnelikuks ja loodetavasti peaks tükk aega ka vastu.

Kinkekaardid: nendega ei saa eksida. 79 protsenti meestest oleks huvitatud kinkekaardist, sest sel viisil on neil vabadus ise valida, mida nad ostavad.

Riided: 64 protsenti meestest oleksid õnnelikud, kui saaksid jõuludeks uusi rõivaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles