Parvlaev Ofelia dokiremont kestab nädala lõpuni

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Ofelia Heltermaa sadamas.
Parvlaev Ofelia Heltermaa sadamas. Foto: MARGUS ANSU/EMF

Parvlaev Ofelia viibib korralises dokiremondis veel nädala lõpuni ning naaseb seejärel Rohuküla – Heltermaa liinile.

Seniks jätkub liiklus Heltermaa-Rohuküla liinil vastavalt Väinamere Liinide ja Hiiu maavalitsuse kokkulepitud sõidugraafikule.

Väinamere Liinid teatas varem, et Ofelia korraline remont vähemalt kolm nädalat ning võib täiendavalt selguvate tööde hulgast olenevalt pikeneda.

Ofelia naasmiseni jätkuvad tööpäevadel väljumised kell 8.30 Rohukülast, mida teenindab vastavalt sadamate ohutusolukorrale parvlaev Muhumaa. Kell 6.30 reis Rohukülast on Harilaiu jõudlusest suurema nõudlusega, seega saavad sellele reisile esmajärjekorras toiduaineid ja posti vedavad veokid.

Samal ajal väljub parvlaev Muhumaa Heltermaalt samuti suure nõudlusega graafikureisile, võimaldades hiidlastel varakult mandrile jõuda. Seejärel siirdub Muhumaa Rohukülast kell 8.30 reisile, võttes pardale kõik soovijad. Harilaiu lisareis toimub esmaspäevast neljapäevani ka Heltermaalt kell 18.30.

Remondiperioodi vältel jäävad esmaspäevast neljapäevani ära väljumised kell 20:30 Rohukülast. Ümber tõstetakse ohtlike veoste reisid Heltermaalt teisipäeva ja neljapäeva varahommikuti kell 4.30.

 Selle asemel toimuvad ohtlike veoste reisid Rohukülast esmaspäeval ja neljapäeval kell 22.30 ning Heltermaalt teisipäeval ja reedel kell 6.30. Kuna ohtlike veoste reise teostab parvlaev Muhumaa, võetakse pardale ka tavasõidukeid ning maksimaalselt 97 reisijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles