Lääne-Virumaa lasteaias jõi laps söövitavat ainet

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere haigla kiirabi
Rakvere haigla kiirabi Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile leidis kuueaastane laps Sõmeru lasteaia mänguväljakult läbipaistva pudeli, millest võttis lonksu. Pudel sisaldas söövitavat ainet ning laps viidi haiglasse.

Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Aile Kaasik kinnitas, et laps toodi Rakvere haiglasse. Kaasiku sõnul oli laps võtnud tilga maast leitud pudelist ning tegemist oli söövitava ainega. Samas ei olnud Kaasiku sõnul aine originaalpudelis, vaid ümber valatud limonaadipudelisse.

Kaasiku sõnul oli Rakveres lapse seisund rahuldav, kuid tal oli suu limaskesta kahjustus ja ta oksendas.

Rakvere haiglast viidi laps edasi ravile Tartu Ülikooli kliinikumi. Kliinikum hetkel ei kinnita, millise ainega täpsemalt tegemist oli.

Sõmeru lasteaiast kinnitati, et juhtum leidis aset, kuid lapse praegust seisundit kommenteerida ei osatud, kuna vanematega pole veel kontakti saadud. Lapsele kutsusid kiirabi lasteaiatöötajad.

Juhtunust on teada antud vallale.

Sõmeru vallavanema Peep Vassiljevi kinnitusel on probleemiks see, et ümbruskonnas mängivad kooliealised lapsed Torusiiliga - püüavad Torusiili plahvatama panna. Vallavanem andis piirkonna poodidesse käsu enam lastele mitte Torusiili müüa. Samas ei ole hetkel kindel, kas laste ohtlik hobi ja konkreetne õnnetus on omavahel seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles