TV3: e-autokoolituse liiga odav sõidutund ärritab autokoolide liitu

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-autokooli odav sõidutunni hind tekitab konkurentides pahameelt.
E-autokooli odav sõidutunni hind tekitab konkurentides pahameelt. Foto: TV3 kaader

E-autokoolitus lubab sõidutunde hinnaga seitse eurot tunni eest, mis on turuhinnast märksa odavam - nimelt jääb sõidutunni hind reeglina vahemikku 15 kuni 20 eurot. Autokoolide liit leiab, et niivõrd odavat hinda pole ausalt võimalik pakkuda.

Autokoolide liit on ärritatud autokooli e-autokoolitus tegevuse peale kuna kool pakub hinda, mille eest ei ole liidu teatel võimalik kõiki kulutusi ja makse ausalt maksta, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised».

Autokool ise madalates hindades probleemi ei näe.

Ka tarbijakaitseametile tundub hind ebanormaalsena, kuid sekkuda nad ei saa. «Kõik sellised imelised pakkumised ja väga-väga soodsad hinnad peaksid panema tarbijas tulukese põlema. Enne, kui hinna peale emotsiooniga reageerida, tuleks ikkagi vaadata reaalselt seda, millised on teised pakkumised turul,» rääkis tarbijakaitseameti avalike suhete juht Hanna Turetski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles