Video: lennufirma täitis jõuluajal inimeste unistused ja salasoovid

Liis Velsker
, Tarbija 24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WestJeti täitis oma reisijate kingisoovid.
WestJeti täitis oma reisijate kingisoovid. Foto: Katkend videost

Kanada lennufirma WestJet avaldas iga-aastase jõulupühade reklaamvideo, mille käigus pahaaimamatud lennureisijad said varem jõuluvanale edastatud kingisoovid kätte pagasi kättesaamise alal.

150 lennufirma töötajat kehastusid turunduskampaania käigus jõuluvana abilisteks ja kogusid kokku kingitused reisijatele, kes saabusid Calgary lennujaama, kirjutab Newswire.

Kingisoovid olid reisijad edastanud kas Toronto või Hamiltoni lennujaamas, mille lähteväravate juurde oli paigutatud n-ö virtuaalne jõuluvana, kes ekraanil kingisoove küsis. 19 peidukaamerat filmisid soovid üles. Reisijate üllatus oli suur, kui Calgary lennujaama saabudes pagasi kättesaamise alal lindil kingipakid järjest tulema hakkasid.

«Sel aastal tahtsime oma jõulukampaania muuta traditsiooniks, tehes midagi, mida keegi varem pole veel teinud,» kommenteeris WestJeti asepresident ning kommunikatsioonijuht Richard Bartrem. Ta lisas: «Tahtsime oma külalisi üllatada isiklike ja paljutähenduslike kingitustega siis, kui nad neid kõige vähem ootavad.»

Mullu kogus WestJeti pühade video paari nädalaga ligi pool miljonit vaatajat. Kui video toona 25 000 vaatajat sai, annetas lennufirma raha abi vajavatele peredele. Tänavu lennufirma jätkab seda traditsiooni, tehes annetusi kuuele heategevusorganisatsioonile, kui video kogub 200 000 vaatamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles