Starmani Ajamasin võib jääda rikki aasta lõpuni

Liis Velsker
, Tarbija 24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starmani digiboks.
Starmani digiboks. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Starmani kliendid on kimpus Ajamasina teenusega, mis ettevõtte kinnitusel võib rikki jääda aasta lõpuni, mistõttu pakutakse telerivaatajatele kompensatsiooniks tasuta filme.

Mitmed Starmani kliendid kurdavad ettevõtte Facebooki lehel, et nende digitelevisiooni paketis pakutav Ajamasina teenus ei tööta. «Miks Ajamasin korralikult ei tööta? Hakkad vaatama ja saade on juba 10 minutit tagasi alanud. Eelmise saate lõpus on ka ainult osa saatest. Kuidas nii saab seda üldse kasutada?» küsib üks klient. Paari päeva pärast pärib teine: «Kas ainult minul ei tööta Ajamasin üldse enam või on teistel sama probleem?»

Starmani kommunikatsioonispetsialist Kristi Reiland vastas Tarbija24-le, et paraku võib ka kõige kallimate tehnikaseadmete ja parimate süsteemide töös esineda aeg-ajalt häireid. «Teeme iga päev tööd sellega ja usun, et õige pea saavad seni esinenud vead lahenduse,» ütles ta.

Reiland lisas, et Ajamasina pakkumiseks ehitas firma üles täiesti uue süsteemi koos uute seadmetega. «Ajamasin on Starmani klientidele täiesti tasuta teenus, aga oleme klientidele andnud kuni aasta lõpuni tasuta nautimiseks teisi Starboxi teenuseid,» sõnas ta.

Facebooki lehel lubab Starmani klienditeenindaja, et hiljemalt aasta lõpuks püütakse kõik vead parandada. «Senikauaks oleme Starboxi teenuse kasutajatele lisanud tasuta vaatamiseks kuutasulise Filmivaliku kuni aasta lõpuni,» kommenteeris ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles