Lugeja mure: kas Selver müüs pahaks läinud kaupa?

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selver.
Selver. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Täna öise tormiga jäi vooluta ka Harjumaal Peetris asuv Selver ning üks selle klientidest on mures, et pood müüs tundide kaupa soojas olnud kaubad maha, mitte ei visanud neid ära.

«Täna öösel oli ka Peetri Selveris elektrikatkestus ja nagu ma aru sain, siis kaubad olid umbes viis tundi sooja käes, kuna elektri puudumisel külmikud ei töötanud,» kirjutas Tarbija24 lugeja. Ta lisas, et nii uskumatu kui see ka ei näi, siis kauplus jättis kōik öösel  sooja käes olnud kaubad müüki ning avas kaupluse, nagu midagi poleks juhtunudki.

«Paljud kaubad vōivad olla juba pahaks läinud, aga pood otsustas ikka rahuliku südametunnistusega tooteid müüa. Kes vastutab, et tooted on söödavad ja kes vastub inimeste tervise eest?» soovib ta teada.

Selveri pressiesindaja Annika Vilu sõnul kestis elektrikatkestus vähem kui kolm tundi. «Kogu selle aja hoiti külmikuid nii laos kui müügisaalis suletuna ja temperatuur alla kriitilise piiri ei langenud,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles