Infotablood jõuavad ka diiselrongidesse

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue diiselrongi esitlus Türil.
Uue diiselrongi esitlus Türil. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Uutes Elroni diiselrongides on olemas infotelerid, mis näitavad kehtivat sõiduplaani ning mille kaudu saab rongijuht vajadusel eriteateid edastada.

Lisaks sihtkoha teavitusele rongi ninas, on uutes diiselrongides olemas ka rongi välisuste kõrval olevad infoekraanid, mis liiniinfot edastavad. Lisaks on reisijasalongis kasutusel infotelerid, mis näitavad kehtivat sõiduplaani ning mille kaudu saab rongijuht vajadusel eriteateid edastada.

Kõiki ekraaniteateid saadab ka audioteavitus.

Rongi uksed avanevad edaspidi vaid nupuvajutuse peale – iga ukse peal on roheline nupp, mis süttides annab kliendile võimalus uksed avada.

Lisaks on oluline teada Sonda, Pedja ja teiste lühikese ooteplatvormiga peatuskohtade kasutajatele, et uuest aastast avanevad antud peatuskohtades vaid rongi C ala uksed. Vastava ala tunneb rongis ära suurte C tähtede järgi, mis on paigaldatud WC boksi juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles