Saiakotist leitud töökindad võtsid söögiisu

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömehe kindad sattusid saiakotti.
Töömehe kindad sattusid saiakotti. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Üllatunud klient avastas Suure Perenaise saia kilekoti seest veidra lisandi – töömehe kindad. Eesti Pagar lubab läbi viia põhjaliku uurimise.

Täna hommikul viis usin tarbija Tartu Postimehe toimetusse üks iselaadse pakendi. Nimelt avastas klient eelmisel nädalal Jõe tänava Prismast ostetud Eesti Pagari toodetud Suure Perenaise saia kilekotist paari kindaid. Meesterahvas oletas, et tegemist on tehase pakkijate kinnastega, millest üks oli terve, teine ilmselt kuhugi masinate vahele jäänud.

«Oleme tänulikud Teie edastatud informatsiooni eest ja vabandame väga tekkinud ebameeldivuse pärast! AS Eesti Pagar järgib rangelt toodete kvaliteeti ning hügieeni kogu tootmisprotsessi jooksul,» kommenteeris Eesti Pagari peatehnoloog Moonika Alberg.

Alberg kinnitas, et pärast saadud infot viiakse ettevõttes läbi põhjalik uurimine, et selgitada välja, kuidas kindad võisid toote pakendisse sattuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles