Eestlaste armastatuim piparkoogivorm on selgunud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meie pere lemmik piparkoogivormideks on aastakümneid olnud minu vanaema tehtud vormid. Mäletan nende vormidega tehtud piparkooke lapsepõlvest, tänaseks on minu enda tütar täiskasvanud ning vanaema ei ole juba mõni aasta meiega. Kuid seda südant soojendavam on jõulude ajal taas vanad vormid välja otsida ja neid erilisi piparkooke küpsetada.
Meie pere lemmik piparkoogivormideks on aastakümneid olnud minu vanaema tehtud vormid. Mäletan nende vormidega tehtud piparkooke lapsepõlvest, tänaseks on minu enda tütar täiskasvanud ning vanaema ei ole juba mõni aasta meiega. Kuid seda südant soojendavam on jõulude ajal taas vanad vormid välja otsida ja neid erilisi piparkooke küpsetada. Foto: Katrin

Tarbija24 uuris oma lugejatelt, milline on eestlaste armastatuim piparkoogivorm. Kõige rohkem mainiti südame- ja tähekujulisi vorme.

Nagu meie konkursile saadetud piltidest selgus, kasutatakse häid piparkoogivorme mitu põlve. Mitme pildisaatja lemmikuteks oli aga omaaegne Salvo toodang.

Loosi tahtel saab Postimehe piparkoogivormid Helena Fjodorova. Mürakarude kalender koos pajakinnastega läheb Katrinile, kes kasutab oma vanaema vorme. Palju õnne võitjatele! Toimetus võtab Teiega ühendust.

Lemmikvormide edetabel

  1. suur süda
  2. täheke
  3. põrsas
  4. kuusk
  5. kass
  6. põder
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles