Sillamäel said kokku vene kokaõpilased ja eesti jõulutoidud

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verivorstid hapukapsaga.
Verivorstid hapukapsaga. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Sillamäe Kutsekoolis said kokku vene rahvusest kokaõpilased ja eesti jõulutoidud, ehkki eesti ja vene jõuluroad on erinevad, said tulevased kokad suurepäraselt hakkama ka eesti toitudega.

Tulevased kokad andsid viimast lihvi kohe avatavale jõulutoitude näitusele, Vladlen Ratšugin tegi köögiviljatäidisega lehttaignakorvikesi ja tõdes «Aktuaalsele kaamerale», et jõulutoitude tegemine on päris keeruline, vahendas ERR Uudised.

Kodunt saadud vene köögitavad ja koolis õpitud eesti toidud annavad väga huvitava koosluse. Sillamäe kutsekooli kokad on saanud eesti jõulutoitude valmistamise kogemusi ka vahetusõpilasena teistes Eesti kutsekoolides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles