Elion taastab vana nutiTV teenused

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus ja vana Elioni nutiTV pult.
Uus ja vana Elioni nutiTV pult. Foto: Andres Haabu

Elion otsustas klientide tagasiside põhjal anda neile rohkem aega uue nutiTVga liitumiseks. Seetõttu võimaldab Elion taas vanu lisateenuseid tellida.

«Tulles vastu vana nutiTV tänaste kasutajate soovidele, muutub alates 22. jaanuarist eKodule üle läinud vana nutiTV kasutajatele taas võimalikuks vana nutiTV põhikanalite paketi juurde kuuluvate teenuste tellimine ja muutmine. Näiteks saavad eKodule üle läinud vana nutiTV kasutajad taas tellida kordusTVd, salvestamist, erinevaid teemapakette, noppekanaleid, kuutasulist videolaenutust,» tõi Elioni pressiesindaja Kadri Talvistu välja.

«Tegemist on vanade lisateenuste tellimise taasvõimaldamisega,» kinnitas Talvistu. Uusi väärtusi, mis tänaseks on uue nutiTV tarbeks loodud ja mis tulevikus lisanduvad, vanasse ei looda (nt salvestamise ajamasin, lastenurk, NBA kanal spordikanalite paketis).

«Meil ei olnud plaanis vanas nutiTVs enam mingeid muudatusi teha, sest soovime keskenduda uue teenuse edasiarendamisele. Kuulates klientide tagasisidet, pidasime õigeks astuda sammu tagasi ning mitte kiirustada kliente uuele nutiTVle üle tulema. Saame aru, et uue nutiTVga harjumiseks vajatakse veidi enam aega,» lisas Talvistu.

Tarbijakaitseamet on alustanud ka menetlust selgitamaks, kas üleminek vanalt teenuselt uuele on olnud õiguspärane. «Hetkel on menetlus pooleli ning kahjuks ei saa rohkem kommenteerida kui öelda, et tegemist võib olla seaduserikkumisega, kuna on väärteotunnused. Kas ka tõesti, seda selgitab menetlus,» lausus tarbijakaitseameti avalike suhete osakonna juhataja Hanna Turetski.

Turetski selgitas varem, et kui tarbijal ei ole vanadel tingimustel võimalik jätkata Elioni teenuse kasutamist ja uue puldi soetamine on teenuste tavapäraseks tarbimiseks vajalik, on tegemist sideteenuse lepingu tingimuste muutmisega.

Talvistu kinnitusel pole Elioni otsus menetlusega seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles