Toidukoha eksituse tõttu kogemata liha söönud taimetoitlane hakkas nutma

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restorani eksimuse tõttu kogemata kanaliha söönud taimetoitlane pettus hingepõhjani.
Restorani eksimuse tõttu kogemata kanaliha söönud taimetoitlane pettus hingepõhjani. Foto: SCANPIX

Suurbritannias Birminghamis asuv restoran Nando’s serveeris taimetoitlasele halloumi juustuga pitasaia asemel kanalihatäidisega pitasaia. Kui naine avastas, et oli kanaliha söönud, hakkas ta nutma.

28-aastane Roshni Barot pani pitasaiale peale kastet ja salatit ning rääkis sõbraga juttu, mistõttu ei pööranud ta toidule suurt tähelepanu, kirjutab Daily Mail.

«Ma ei oleks iial arvanud, et pean oma toidu üle kontrollima. Usaldasin neid, kuid nemad vedasid mind alt. Olin šokis ja hakkasin restoranis nutma. Nutsin veel kogu öö ega saanud magada,» rääkis naine, kes kasvas üles hindude peres, kus liha ei söödud.

Kuna ta oli veel ka järgmisel päeval stressis, lubati ta töölt varem koju.

Restorani juhataja palus vabandust ja pakkus naisele hüvitiseks vautšereid, millest ta keeldus. «Nad ei saa seda mulle kuidagi heastada,» leidis Barot, kes tunneb, nagu poleks ta enam enda kehas. «Ma ei saa enam öelda, et ma ei ole kunagi liha söönud. Olin 28 aastat pühendunud taimetoitlane. Olin restorani püsiklient, kuid enam ma seda kohta ei külasta,» lubas Barot.

Nando'se pressiesindaja sõnul kahetsevad nad juhtunut. «Tegemist oli eksimusega, mille pärast on meil väga kahju. Oleme kliendiga ühendust võtnud ja tema käest vabandust palunud. Praegu uurime, kuidas sai selline asi juhtuda, ning teeme kõik selleks, et tulevikus sarnaseid juhtumeid vältida,» lubas pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles