Teetööd võivad tekitada ummikuid

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun

Kevadine teeremont jätkub täie võimsusega ning häirib liiklust kümnetel maanteedel üle Eesti.

Seoses taastusremondiga Lääne maakonnas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Rannaküla-Haapsalu (kilomeetritel 64,4-70,4) vahelisel maanteelõigul, soovitab maanteeamet sõiduautodega liiklejail hommikustel ja õhtustel tipptundidel tekkivate ummikute vältimiseks  kasutada ümbersõidu marsruuti Pälli (lähtub Ääsmäe-Haapsalu maanteelt kilomeetril 58,4) – Vilkla-Haapsalu.

Põlva maakonnas Ahja-Rasina maantee kolmandal kilomeetril alustatakse Kadaja silla ja pealesõitude remonttöödega. Kiirusepiiranguks on 30 km/h ja tööde orienteeruvaks lõpptähtajaks  1.november.

Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru –Luhamaa maanteel on seoses Vaida jalakäijate viadukti (kilomeetril 22,29) remondiga, alates kella 9.00-st orienteeruvalt 31.maini  piiratud kiirust Tartu-Tallinna suunal kuni  30 km/h ja suletud teine sõidurada. Laiusgabariidiks on 4 meetrit.

Kruuskatte ehitus –remonttöid tehakse Harju maakonnas Kemba-Kolgaküla (kilomeetritel 4,3-7,4) ja Kotka-Valgejõe (kilomeetritel 1,3-4,8) maanteel, samuti Jõelähtme-Kemba (kilomeetritel 35,6-40,8) ja Kurna-Tuhala (kilomeetritel 12,4-20,5) maanteel. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h.

Teekatte remonttööde tõttu on piiratud kiirust Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee ca 200 m pikkusel lõigul Põhjakal (kilomeetril 91,8). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h ja liiklust reguleeritakse fooridega.

Teetöödega seonduvalt on häiritud liiklus ka Põlva-Reola maanteel Koorvere-Vastse=Kuuste (km 10,5-15,5) lõigul ning Harju maakonnas Hüüru-Saue maanteel kilomeetritel 2,0-4,1. Kiirusepiiranguks on kehtestatud 30 km/h.

Seosesraudtee kapitaalremondiga Kehra-Aegviidu vahelisel raudteelõigul on täna kella 8-st kuni 25.mai kella 23-ni liiklusele suletud Anija vallas asuv Mustjõe raudteeülesõit. Ümbersõit on võimalik Aegviidu või Vikipalu ülesõitude kaudu.

Pindamistöid tehakse Hiiu maakonnas Suuremõisa-Käina-Emmaste maanteel Õunaku-Vaemla jõe vahelisel lõigul; Lääne-Viru maakonnas Vilgu-Vinni-Pajusti maanteel kilomeetritel  0,2-3,1 ning Tartu maakonnas Kõrveküla-Lähte maanteel kilomeetritel  4,6-5,6. Kiirusepiirang 30 km/h jääb kehtima kuni 4 päevaks.

Sobiva ilma korral märgistatakse teekatet Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maateel. Kiirust ei piirata.

Teetruupide ehituse tõttu on liiklusele suletud  Jõgeva maakonnas Kärksi-Elistvere maantee 1.km. Ümbersõit Raigastvere ja Õvanurme kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles