Kauplused soovitavad aasta viimasel päeval poodlemiseks aega varuda

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassajärjekorad Järve Selveris.
Kassajärjekorad Järve Selveris. Foto: Peeter Langovits

Vaatamata sellele, et kauplustes on aasta viimase päeva puhul tööl maksimaalne arv teenindajaid, soovitavad kauplused varasema kogemuse põhjal ostjate rohkuse tõttu täna poodlemiseks aega varuda ja seda eriti pärastlõunal.

Selveri avalike suhete juhi Annika Vilu sõnul on aasta viimane päev olnud alati suure käibega ja seetõttu on nad ka vastavalt tööjõudu planeerinud. Sellegipoolest soovitab Vilu täna pärastlõunal poodlemiseks tavapärasemast rohkem aega varuda, kuna tipptund on lühema tööpäeva tõttu varasem.

Rimi pressiesindaja Katrin Batsi kinnitusel on kauplustes tööl maksimaalne arv teenindajaid, et vältida mõne toote puudumist riiulist või pikka kassajärjekorda. «Paraku on aga aeg näidanud, et ikka on sel päeval ostjaid palju ning seepärast tasuks varuda pisut enam aega,» soovitas ka Bats.

Prisma töötab täna nii palju kassasid kui vähegi võimalik, kinnitas Prisma turundusjuht Silver Säga, kes palus aga kõikidel klientidel olla mõistvad nii kaasklientide kui ka mistahes kaupluse töötajate suhtes.

Poodide esindajate kinnitusel on kaupa tänaseks piisavalt varutud ja seega ei tasuks karta, et enne õhtut on mõned riiulid tühjaks ostetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles