Braun kutsub tagasi Satin Pro ja Satin Hair Colour föönid

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Braun

Braun kutsub turult tagasi 2007. aasta aprillist kuni 2008. aasta novembrini toodetud Satin Pro ja Satin Hair Colour föönid, kuna osa neist ei vasta tootja kvaliteedistandarditele ning nende kasutamine võib olla ohtlik.


Täpsemalt võib olukorras, kus fööni ei eemaldata kasutamise järel vooluvõrgust ning jäetakse väga niiskesse keskkonda, tekkida lühis ning seade võib üle kuumeneda ja süttida. Seetõttu peaksid kõik nimetatud ajavahemikus toodetud Satin Pro ja Satin Hair Colour föönide omanikud oma seadmed kohe vooluvõrgust eemaldama ja nende kasutamise lõpetama.

Tagasivõetavate Brauni föönide tootetüüp on 3549 ja tootmiskoodid on vahemikus 701 kuni 852. Tootetüüp on trükitud fööni käepidemele ning tootmiskood õhu sisselaskevõrele, millele pääseb ligi, kui eemaldada seadme tagaosalt kaitsefilter.

Tarbijad, kes on teinud kindlaks, et nende fööni tootmiskood on vahemikus 701 kuni 852, peaksid tööpäeviti kell 09.00-17.00 helistama Brauni infotelefonile 8003000 (lauatelefonilt helistades) või 53896241 (mobiiltelefonilt helistades) ning neile edastatakse täpne informatsioon, kuidas toimub toote vahetamine.

Braun vabandab toodete tagasivõtmisest tingitud ebamugavuste pärast.



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles