Viimsi rannarahva täika ootab aia- ja kodukraami ostma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta oktoobritäika Viimsis.
Eelmise aasta oktoobritäika Viimsis. Foto: Erakogu

Laupäeval leiab Viimsis Rannarahva Muuseumi hoovil aset selle aasta esimene rannarahva täika. Kauplema ja ostma oodatakse kõiki alates kella kümnest hommikul kuni kella kolmeni pärastlõunal. Täika teema on kevadlaat – kaubeldakse ilusate asjadega, mis on rõõmuks nii kodule, aiale kui pererahvale endile.

«Kindlasti on paljudel kuuri alla või pööningule seisma jäänud kraami, mis võiks väikese tasu eest endale uue elu leida, kõik huvitav täikakaup on oodatud,» ütles Rannarahva Muuseumi turundusjuht Eha-Kai Mesipuu. «Ootame ostma inimesi, kes vajavad midagi koju või aeda, kuid samas ei taha sellele väga palju kulutada. Samal ajal toimub Viimsis ka iganädalane Viimsi taluturg, kus on müügil vaid kodumaised toiduained nii väiketootjailt kui ka väikestelt majapidamistelt, kellel oma aias kasvatatut üle jääb.»
 
Rannarahva täikale müügiplatsi registreerimiseks saab saata sooviavalduse e-posti aadressil ehakai@rannarahvamuuseum.ee või helistada telefonil 51 00 281. Müügikoht maksab eraisikutele 25 krooni, suurematele kaupmeestele 50 või 100 krooni, lastelt täikamaksu ei küsita.
 
Taluturg on avatud igal laupäeval kella 10–14 Viimsi vabaõhumuuseumi turuplatsil. Kauplema oodatakse nii talunikke kui väiketootjaid, aga ka kõiki neid, kel oma aias kasvatatut üle jääb. Osta saab eestimaiseid puu- ja köögivilju, aia- ja metsamarju, mett ja meetooteid, liha- ja kalatooteid, kodumune, erinevaid küpsetisi ning muud talukaupa, aiataimi ja meistrite käsitööd.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles