Lapsed töötasid koolivaheajal Rimi ja Säästumarketi kauplustes

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästumarket. Illustratiivne foto.
Säästumarket. Illustratiivne foto. Foto: Rimi Eesti

Rimi teatas, et korraldas sel koolivaheajal esmakordselt jõulumaleva, et kutsuda noori taskuraha teenima ning tutvustada teenindaja ametikohta.

Rimi personalijuhi Õrne Lainde sõnul osutus jõulumalev üllatuslikult populaarseks. «Detsember on kaubanduses väga kiire kuu  ja ka Rimi kontoritöötajad pühade eel kauplustes abiks. Sel korral otsustasime Tallinna ja Harjumaa noortele korraldada jõulumaleva, kus vähemalt 15-aastastel noortel on võimalus taskuraha teenida ning kogemusi omandada,» selgitas Lainde. Malevlaste kohad täitusid kiiresti, kokku osales malevas ligi 40 noort.

Jõulumalev algas 21. detsembril ja lõpeb 5. jaanuaril.

Lainde sõnul on malevlaste seast eriti silma torganud just hakkajad noormehed, kes küsivad tööd juurde ega pelga teenindaja ametit. «Noortel on vaja arendada oma suhtlemisjulgust ja initsiatiivi. Julgus küsida ning soov kogemusi omandada on edu saavutamiseks oluline igas ametis. Jõulumalev pakubki võimalust just nende omaduste arendamiseks,» täiendas Lainde.

Suvel plaanib Rimi koostöös SA Õpilasmalevaga korraldada koolinoortele ka suvemaleva. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles