Elisa kliendid saavad endiselt kahtlase sisuga sõnumeid

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SMS. Foto on illustratiivne.
SMS. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Elisa kliendid saavad välismaiselt numbrilt eestikeelse sisuga sõnumeid, milles palutakse tagasi helistada. Elisa kodulehel 2. jaanuaril avaldatud teate kohaselt on neid saadetud 2013. aasta jaanurist.

Elisa klient hoiatas mobiilioperaatori Facebooki leheküljel teisi kliente kahtlase telefoninumbri +6745599432 eest, millelt helistatakse ja saadetakse eestikeelse sisuga sõnumeid. Kui klient hoiatamise eesmärgil Elisasse helistas, selgus, et sellest ollakse teadlikud. Ta imestas, miks siis kliente kahtlase numbri eest ei hoiatata.

Elisa avaldas paar päeva tagasi oma koduleheküljel kordusteate: «Numbrilt +6745599432 on alates 2.01.2013 hakatud saama kahtlase sisuga sõnumeid tekstiga «Palun helista tagasi».

Elisa soovitab sellele numbrile mitte tagasi helistada ega saata sõnumit, tuletades meelde, et mitte kunagi ei tasu ühelegi tundmatule, eriti veel välismaisele numbrile, tagasi helistada.

Taolisi spämmsõnumeid ja vastamata kõnesid liigub Elisa kinnitusel mobiilivõrkudes igapäevaselt ning suuremate spämmilainete korral teatatakse sellest ka Facebooki leheküljel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles