Popi toidukoha pereheitmine toob linlastele ühe burgeripesa juurde

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur õgimine Tallinna Lauluväljakul - Eesti esimesed burgeri söömise meistrivõistlused toimusid Tallinna Vesivärava Grilli eestvedamisel ja Liivimaa Lihaveise toetusel
Suur õgimine Tallinna Lauluväljakul - Eesti esimesed burgeri söömise meistrivõistlused toimusid Tallinna Vesivärava Grilli eestvedamisel ja Liivimaa Lihaveise toetusel Foto: Viktor Burkivski

Vesivärava Grillis tegutsenud ning üle linna kuulsaid burgereid küpsetanud Maindoors OÜ grillmeistrite Indreku, Vallo ja Martini teed läksid mullu detsembris lahku. Indrek ja Vallo otsustasid tööd jätkata Vesivärava OÜ-s, Martin lubab pealinnas avada paar kuu jooksul uue burgeripesa Estonian Burger Factory.

«Anname teada, et meie uue burgeripesa nimi on Estonian Burger Factory. Eelmise kohaga pole meil enam mingit seost. Loodame avada oma uue koha hiljemalt kahe kuu pärast, et teile ikka maitsvaid ja kvaliteetseid burgereid pakkuda,» kirjutab Martin Estonian Burger Factory lehel Facebookis.

Vesivärava kohvikuga samas majas tegutsenud grillkiosk lubab aga oma tööd jätkata. «Vesivärava OÜ ehitas Vesivärava kohvikuhoone ja alustas tööd aastal 1999, valmistades tänaseni pagari-kondiitri-, kulinaariatooteid ja pakkudes sooja lõunat. 2006 ehitati Vesivärava kohvikule mitmesuguste ürituste läbiviimiseks teine korrus,» kirjutatakse Vesivarava Grilli Facebooki-lehel.

«2011 sai kohviku juurdeehituseks uus müügipunkt, kioski. Esialgu proovis seal kätt türklasest kokk ja koht ise kandis Vesivärava Kebabi nime. Talv tuli külm ja lumine, türklasest kokk loobus tööst kioskis,» seisab Facebooki-lehel.

«Maindoors OÜ soovis rentida kioskit grilltoodete valmistamiseks. Vesivärava kohvik riputaski kioski kohale uue nime-Vesivärav Grill. Kolm Maindoors OÜ töötajat ning grillmeistrid Indrek, Vallo ja Martin koostöös Vesivärava kohviku pagaritega lõid uue toote-grillburgeri, mis osutus populaarseks tooteks.»

Veebilehel toonitatakse, et burgerisaiu,mis on burgeri vundament, on alati tootnud Vesivärava kohviku pagarid oma retsepti järgi. «Detsembris 2013 jäi kiosk kolmele grillmeistrile liiga kitsaks ja Martin lahkus. Kuna Indrek ja Vallo otsustasid tööd jätkata Vesivärava OÜ-s, siis lõpetati ka rendileping Maindoors OÜga,» seisab avalduses.

«Vesivärava Grillis toodetav grillburger on kahe meeskonna-grillmeistrite ja pagarite õnnestunud koostööprojekt, millega loodi maitseelamus, mis kütab kirgi ja toob kokku grillburgeri nautijad. Olete kõik alati oodatud Vesivärava kohvikus ja grillkioskis, mis nime ka see ei kannaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles