Hoiatus: Nescafé kohvipurkidesse võivad sattuda klaasikillud

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits.

Nestlé Baltics palub tarbijatel tagastada Nescafé Espresso lahustuva kohvi 100 grammised klaaspurgid, kuna neil võivad tekkida transportimisel kahjustused.


Nimelt selgus hiljuti, et Espresso lahustuva kohvi 100 grammistel klaaspurkidel võivad transportimisel tekkida kahjustused. Selle tõttu võivad purkidesse sattuda väikesed klaasikillud.


Hoolimata võimalikust ohust ei ole Nestlé Baltics’ile ühtegi kaebust kahjustatud purkide kohta esitatud, kuid ettevaatusabinõuna on ettevõte otsustanud tooteseeria tagasi kutsuda.

«Toodete kvaliteet ja ohutus on Nestlé Eesti esindusele vaieldamatu prioriteet. Eelnimetatud kahjustused võivad tekkida ainult eelnimetatud tootel. Enne toote uuesti turule toomist vahetame pakendi formaadi. Vabandame klientide ees võimalike ebameeldivuste pärast,» teatas ettevõte.

Seepärast palutakse tarbijatel tagastada Nescafé Espresso lahustuva kohvi 100 grammised klaaspurgid ning juba toote soetanud klientidele hüvitatakse tekkinud kahju. Toode palutakse tagastada kauplustesse, kust see osteti või saata aadressile: UAB Nestlé Baltics Eesti filiaal, Lõõtsa 2a, 11415 Tallinn.

Tekkinud ostu kahju hüvitatakse koheselt kaupluses või hiljem tähitud kirjaga, samuti kaetakse ettevõtte poolt postikulud. Hüvitamise tagamiseks palutakse posti teel saadetava toote puhul lisada saadetisele enda kontakttelefon ja aadress.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles