Prisma: jõulukinke massiliselt ümber ei vahetata

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prisma kassad (Foto on illustreeriv).
Prisma kassad (Foto on illustreeriv). Foto: Raigo Pajula

Prisma reklaamis tänavu võimalust tarbekaubad mõne teise toote vastu ümber vahetada, kui need mingil põhjusel kingisaajale ei sobi. Seda võimalust massiliselt siiski ei kasutata.

Seejuures lubati, et tarbekaubad vahetatakse ringi mõne täiesti erineva toote vastu, mitte pelgalt sama toote värve või suuruseid.

«Leiame, et sellise võimaluse pakkumine teeb elu lihtsamaks mitte ainult kingisaajatel, vaid kindlasti ka jõuluvanadel, kes alati ei pruugi päris täpselt teada, mida temale saadetud kirjas konkreetselt silmas peeti,» rääkis Prisma turundusjuht Silver Säga.

Samas kinnitas Säga, et võimalust kasutati väga vähe.

«Tundub, et jõuluvana oli sel aastal küllaltki hästi informeeritud ja väga palju möödalaskmisi kingitustega ei olnud,» nentis Säga.

Prismast ostetud kingitusi on tema sõnul küll ümber vahetatud, kuid ta ei saa öelda, et see oleks olnud siiani väga massiline. «Põhiline vahetamise põhjus on olnud see, et kingisaajal oli sarnane või sama asi juba olemas. Tihemini vahetati ringi Lego mänguasju, arvutimänge ja väikseid kodumasinaid,» lisas Säga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles