Sebe paneb Tartu liinile käiku lisabussid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Expressi bussides saab ka filme vaadata.
Lux Expressi bussides saab ka filme vaadata. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

 Sebe tütarettevõte Eesti Buss paneb Tartu-Tallinna liinil reede ja pühapäevase tipptunni ajal käiku lisabussid.

«Oleme viimase nädala jooksul meediast lugenud, et reisijatel on raskusi Tallinnast Tartusse ja Tartust Tallinna saamisega. Otsustasime seetõttu panna kindlatele, populaarsematele väljumistele juurde lisabusse, et kõik, kes soovivad, mugavalt oma sihtkohta jõuaksid,» teatas Eesti Buss OÜ juhatuse liige Tõnu Ruusamäe.

 Nädalavahetuse Ekspressi nime kandvad bussid pannakse käiku reedel ja pühapäeval nii Tallinnast kui ka Tartust kella 13.30 ja 17.30 väljumistele. «Julgelt oodates, et saame lisabussid reisijaid täis ning sõidukulud kaetud, kehtib neil väljumistel kõigile reisijatele üks hind -  6 eurot,» lisas Ruusamäe. Lisabusside arv sõltub reisida soovijate hulgast.

Piletid mainitud väljumistele saab osta eelmüügist www.tpilet.ee. Kui istekoha numbri järel on sulgudes näiteks «Lisabuss 1» asub istekoht ka vastavalt märgistatud bussis.

Eesti Buss OÜ on SEBE grupi reisijateveoga tegelev tütarfirma, mis opereerib 58 Eestisisest kaugbussiliini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles