Tarbijakaitse soovitab veel mitte osta pileteid Pärnu tsirkuseetendusele

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: GLEB GARANICH/REUTERS

Tsirkuseetendus, mis peaks toimuma Pärnu kontserdimajas 17. jaanuaril, võib ära jääda, sest tarbijakaitseametile teadaolevalt ei ole tsirkuse korraldaja veel kontserdimajaga lepingut sõlminud.

Lääne prefektuuri Pärnu politseijaoskonnale teadaolevalt ei ole korraldaja Ramiro travel Pärnu kontserdimajaga lepingut sõlminud. Ettevõtte esindaja väidab, et otsivad Pärnu linnas uut kohta. Võttes arvesse tema varasemat tegutsemist ettevõtjana ja täitmata lubadusi tarbijate ees, on tarbijakaitseametil kahtlus, et üritust ei toimu.

Tarbijakaitseametini jõudnud informatsiooni kohaselt on korraldajatel plaanis nädalavahetusel müüa tsirkuseetendusele pileteid. Seetõttu soovitavad nii Lääne prefektuur kui ka tarbijakaitseamet inimestel hoolikalt kaaluda võimalikke riske enne etendustele pileti ostmist või lükata selle ostmine edasi hetkeni, kui korraldaja on teatanud reaalse toimumiskoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles