Lugeja: kas hiired käivad Kalevi komme söömas?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellised kommid olid lapse jõulupakis.
Sellised kommid olid lapse jõulupakis. Foto: Lugeja pilt

Jõuludeks Kalevi kommipaki saanud pere leidis seda avades sees ühe näksitud välimusega kommi ning kahtlustab hiiri. Kommitootja kinnitusel näriliste hambad mängus pole.

«Kalevi kommipakis Jõulusaladus oli ühe  Tallinna kommi paber seest tühi, teise paber oli otsast lahti ja komm nägi välja, nagu oleks hiired seda närinud,» rääkis Tarbija24 poole pöördunud ema.

Kalevi tootekvaliteedijuhi Evelin Kalda sõnul toimub kommide pakendamine automaatselt. «Pakkemasinad on väga kiired, pakendades üle 700 kommi minutis. Seetõttu võib pakendatud kommide sekka aeg-ajalt sattuda ka tühje kommipabereid hoolimata sellest, et pakendamisseadmetel on olemas spetsiaalne mehhanism tühjade kommipaberite eemaldamiseks,» selgitas ta. Kalda sõnul on kommipakile märgitud netokaal (kommid ilma paberita), seetõttu ei mõjuta tühi kommipaber pakis olevate kommide arvu.«Mingil põhjusel oli kirjeldatud juhtumi puhul sattunud ühte kommipaberisse tõenäoliselt seadmete vahele jäänud kompveki tükk,» lisas ta.

Kui tarbija pöördub sellise murega Kalevi poole, siis Kalda sõnul palutakse tekkinud ebameeldivuste pärast vabandust ning asendatakse ebakvaliteetne toode kvaliteetsega (nt uus kommipakk).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles