Stockmannis saab nüüd parkimise eest maksta mobiiliga

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmanni parkimismaja.
Stockmanni parkimismaja. Foto: Toomas Huik/Postimees

Stockmanni parklas saab parkimise eest maksta mobiiliga. Selleks töötati välja uus mobiilimakse lahendus.

Sisenedes Stockmanni parklasse tuleb võtta tõkkepuu juures olevast automaadist pilet nagu varasemalt. Kaubanduskeskusest lahkudes saab aga parkimise eest tasumiseks helistada parkimispileti taga oleval telefoninumbril või laadida oma telefoni uusim Pargi.ee mobiilirakendus. Tsooniks tuleb valida Stockmann ning parkimispiletit äpiga skaneerida. Parkimistasu lisatakse järgmise kuu mobiiliarvele. Tõkkepuu avamiseks tuleb parkimispilet automaati sisestada. Mobiiliga parkimise eest maksmisel ei kehti Stockmanni püsikliendisoodustus.

«Siiani on EMT välja arendanud täisautomaatse mobiiliga juhitavaid parklaid, kuid seekord muudeti olemasolevat paberpileti makselahendust, kus nüüdsest asendab kassat mobiil, mis on nii parkla operaatorile kui kliendile oluliselt mugavam lahendus», ütles EMT lisateenuste osakonna juhataja Holger Haljand.

Uudse parkimismaja mobiilimakse lahenduse arendasid koostöös välja EMT, Stockmann, Hansab ja Ellore.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles