Saksamaalt saadetud jõulupakk läks kaduma

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postipakid.
Postipakid. Foto: Andres Teiss

Saare proua Laine on igaks jõuluks saanud oma täditütrelt Saksamaalt südamliku jõulupaki, kuid sel korral mitte. Kolm sarnast pakki lähisugulastele jõudsid samas adressaadini.

Karjas elav Laine Randmets püüdis asjasse selgust saada, helistades kohalikku, Leisi postkontorisse ning ka Eesti Posti Orissaare kandekeskusse, kirjutab Meie Maa.

Seni pole ta abi ja vastust saanud, miks ja kuhu saadetis on kadunud. Leisi kontorist viidatakse, et kõigepealt oleks vaja selgust luua, kas pakk on Saksamaalt kaugemale jõudnud.

Võib siiski oletada, et kuna kolm sarnast kingakarbisuurust pakki jõudsid Eestisse – üks Saaremaale, üks Tallinna ja üks Pärnusse –, on ka neljas saadetis Maarjamaale jõudnud. Orissaare kandekeskusest esitati Lainele teravmeelne küsimus, kas ta teab paki koodnumbrit. «Kuidas ma saan seda teada, kui ma pole pakki saanud?» ohkas naine.

Ilmselt pidas Orissaare töötaja silmas siiski seda, et kuna kolm sugulast on paki saanud, peaks paki number olema sarnane ning erinema vaid viimane number. «Edastasin need teised numbrid, kuid pakki pole leitud siiani,» kahetseb Laine.

Eesti Post lubas Meie Maale, et asja uuritakse tõsisemalt. «Kui on olemas enam-vähem täpne kood, saame paki teekonda jälgida. Usun ja loodan, et saame peagi midagi teada ning Lainet rõõmustada,» sõnas Eesti Posti pressiesindaja Kadri Tonka.

See aasta polnud esimene kord, mil saadetis kaduma läks, kolm aastat tagasi juhtus samamoodi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles