Internetis alustas tegevust toiduturg

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.toiduturg.ee

Internetis avati uus toiduainete ostu, müügi ja vahetusega tegelev portaal Toiduturg.ee, mis on mõeldud kauplemiseks nii eraisikutele kui ka ettevõtetele.

«Meie eesmärk on ühte keskkonda kokku koondada kõik eraisikud, talumehed, väike- ja suurettevõtjad, kes tegelevad toiduainete kasvatamise, tootmise ja müümisega,» märkis Toiduturg.ee projektijuht Marko Sandermat.

«Usun, et see portaal motiveerib nii mõndagi inimest tegema endale maale peenra ja selle saadused tulevikus raha saamise eesmärgil ära müüma. Samas on see ideaalne koht toiduainete
kokkuostjatele, kuna ostjad saavad ennast samuti välja reklaamida nagu müüjad, pannes vastava kuulutuse portaali,» lisas Sandermat.

Toiduturg.ee toimetusse kuuluv Erkki Käo lisas, et portaal annab ka väiketootjatele väga hea võimaluse ennast reklaamida.

Portaali pealehel on ka aktiivne sündmuste kalender, kuhu saab lisada infot näiteks toiduainetega seotud laatade, messide, kampaaniate, koolituste jms kohta. Lisaks on portaalis ka töökuulutuste rubriik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles