Reisija kurdab: Sebe unustab soodustusi tehes väiksemad kohad ära

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe buss.
Sebe buss. Foto: Toomas Huik / Postimees

Tartlanna Kaire kurdab, et Sebe bussiga saab mugavalt ja soodushindadega sõita ainult Tartu ja Tallinna vahet, mujal aga peavad koolilapsedki täishinda maksma.

«Kuressaarde sõidul on soodustus lapsel ainult laupäeval 30%. Kui minu üheksa-aastane tütar tahaks sõita teisipäeval Kuressaarde vanaemale külla, siis ta sõidab täispiletiga. Kas see on normaalne, et põhikoolilaps peab maksma täispileti hinna, aga 30aastane, kes käib tööl, mitte koolis, saab Tallinna sõites iga päev soodustust?» rääkis Kaire Õhtulehele.

Sebe kommunikatsioonijuht Gert Hankewitz ütles Postimehele, et mis puudutab Kuressaare liini, siis nii selle kui ka teiste liinide piletihinnad on pandud paika selliselt, et juhile saaks maksta väärikat palka ning katta muud sõiduks tehtavad kulud. «Meie eesmärk on hoida käigus võimalikult palju liine, kuid selle eelduseks on ka nende elujõulisus,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles